- Trabant Club Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Agenda

Wilt u uw evenement ook in onze kalender hebben, of samen met onze club iets organiseren?! Dan kunt u contact opnemen met Pieter Schuurman.

Maart 2017 <    April 2017    > Mei 2017

TCN is een club evenement                  * is geen club evenement

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

1


2

3

4

5

6

7

8De Oldtimerbeurs & Airbrushshow

9

TCN
Berg en Dal 2017


De Oldtimerbeurs & Airbrushshow

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

TCN
Twenterit 2017

24

25

26

27

28

29

30

TCN Berg en Dal rit 2017

                 Terug naar agenda


Plaats:         Berg en Dal
Datum:        9 april 2017


Beschrijving:

Terug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Berg en Dal rit
JaNee


De Oldtimerbeurs & Airbrushshow

                 Terug naar agenda


Plaats:         Rosmalen
Datum:        8 & 9 april 2017


Beschrijving:

Met het aanstaande voorjaar, breekt ook weer de tijd aan om met de Oldtimer op pad te gaan. Tijdens de ogenschijnlijke winterslaap van de afgelopen maanden hebben veel eigenaren hun dierbare bezit het nodige onderhoud gegeven. Een mooie gelegenheid om elkaar na de winterstop weer voor het eerst te ontmoeten bij Autotron Rosmalen. Zaterdag 8 en zondag 9 april 2017 vindt daar weer de Oldtimerbeurs plaats. Tegelijkertijd wordt ook de grootste airbrush-show van Europa gehouden.

Europa's grootste Airbrush-show
Airbrushing is populair geworden in de wereld van het auto- en motor-customizen. Naast het personaliseren van voertuigen zijn er echter nog tal van airbrushdisciplines. Die worden 8 & 9 april ook gepresenteerd in het Autotron: portretkunst, custom paint, bodypaint, decoreren en ga zo maar door. Vele internationale kunstenaars laten in Rosmalen zien wat ze kunnen. Zij exposeren hun werk, maar zullen tijdens live-acts ook nieuw werk creëren. Ook zijn er gespecialiseerde standhouders die airbrush-materialen aanbieden.

Oldtimerbeurs, voor liefhebbers en dromers
De Oldtimerbeurs in Rosmalen is niet alleen de plaats waar de eigenaren van deze historische auto's elkaar ontmoeten. Het is ook de plaats waar liefhebbers hun eerste Oldtimer kopen. Maar ook voor de enthousiaste restaurateur, die zijn eigen auto weer topfit maakt, is Autotron Rosmalen 'the place to be'. Op de enorme beursvloer vindt u de originele onderdelen van de auto's van toen. De beginnende liefhebber kan daar ook de auto van zijn dromen vinden, kant en klaar of een opknapper. Ook de Mercedes van Frans Bauer, uit het bekende tv-programma wacht er op een nieuwe eigenaar.

Praktische informatie
De Oldtimerbeurs & Airbrushshow in Autotron Rosmalen wordt gehouden op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.Terug naar agenda

 

TCN Twenterit 2017                                                                                                             Terug naar agenda


Plaats:         Twente
Datum:        23 april 2017


Beschrijving:

Twenterit 2017 – Zondag 23 april
In Twente heerst rust. Dat zie je aan de mensen, dat proef je in het eten en dat voel je tijdens een Trabantrit door het prachtige Twentse coulissenlandschap. Twente is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de vele schatten en verborgen weggetjes die het te bieden heeft. Walm door bossen met kabbelende beekjes en eeuwenoude watermolens. Geniet van de uitzichten vanaf de heuvels. Weiden met grazende schapen, pittoreske dorpjes en meer rondpruttelde klassiekers. De Twentenaren zijn bourgondisch en gastvrij. Dat merk je aan de gezellige restaurantjes en leuke theehuisjes of door een welgemeende duim bij de eerste aanblik van een rondtoerende Trabant.

Als vervolg van ‘Walm meets Stoom’ in 2015 hebben we ook dit jaar een prachtige rit uitgezet langs de mooiste plekjes in Twente. Onderweg gaan we ook nog (letterlijk!) de hoogte in en wordt gezorgd voor een echte Twentse versnapering. Lente in Twente, dit mag je niet missen!

Datum:   Zondag 23 april
Ontvangst met Twentse
koffie en boerencake:  Vanaf 10:30 uur bij ’t Oale Bakkershoes in Hertme (Hertmerweg 30)
Start rit:  11:30 uur
Kosten:   € 2 per persoon (TCN-donateurs en gezelschap)
                € 4 per persoon (niet-TCN-donateurs)

Krijg je er al zin in?
Meld je vóór 20 april aan via www.trabantclub.nl of stuur een berichtje naar: evansettelaar@gmail.com

D.m.v. de aanmeldingen kunnen we een inschatting maken van de inkopen.

Groet’n uut Twente!


Terug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Twenterit 2017
JaNee


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu