- Trabant Club Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Agenda

Wilt u uw evenement ook in onze kalender hebben, of samen met onze club iets organiseren?! Dan kunt u contact opnemen met Pieter Schuurman.

Vorige maand <    Augustus 2016    > Volgende maand

TCN is een club evenement                  * is geen club evenement

Opheusdesche Oldtimertreffen 2016        Terug naar agenda


Plaats:          Opheusden
Datum:         20 augustus 2016

Beschrijving:

Op zaterdag 20 augustus wordt alweer de 12e Opheusdesche Oldtimertreffen georganiseerd met onder andere een route door de mooiste dorpen en hoeken van de Betuwe. En ook dit jaar kan er weer gratis worden deelgenomen.

Kijk ook op onze facebook pagina https://www.facebook.com/oldtimeropheusden voor foto’s van voorgaande jaren.

Wilt u deelnemen? Stuur dan een mailbericht naar oldtimeropheusden@hotmail.com. Zet in het bericht dat u zich aanmeldt voor het Oldtimertreffen op 20 augustus, voeg uw gegevens toe en beschrijf de oldtimer (type, bouwjaar, kenteken en kleur).

Terug naar agenda

 

TCN Kampeerweekend Dedemsvaart 2016        Terug naar agenda


Plaats:          Dedemsvaart
Datum:         26 - 27 - 28 augustus 2016

Beschrijving:

Zoals veel voorgaande jaren  vindt ook dit jaar het laatste weekend van augustus weer het Trabant weekend op Camping de Woudbloem plaats. Voor de 14e keer! We hebben de hele camping voor ons zelf. De camping is voorzien van nette toiletvoorzieningen en de kampeerplaatsen van stroom. Het belooft weer een weekend te worden waar jong en oud zich goed kunnen vermaken.
Op vrijdagavond  26 augustus rond 19.00 uur zal er het warm en koud buffet klaarstaan en aansluitend worden de vuurkorven aangestoken. Zo kunnen we lekker lang en warm blijven zitten.

De zaterdag  kan er op de camping gesleuteld worden. De nodige kennis is aanwezig. Jong en oud kunnen zich vermaken  op de stormbaan  of met andere activiteiten. Dagjesmensen zijn ook welkom, de koffie en thee staan de hele dag klaar. Zaterdagavond is weer de traditionele BBQ en aansluitend  komen de plaatselijke DJ’s hun plaatjes weer draaien.

Op de zondag hebben we rond het middaguur nog een gezamenlijke lunch die weer beschikbaar gesteld wordt door Snackbar de Balk. Daarna is weer tijd om op te ruimen.
Voor de niet- kampeerders onder ons is er de mogelijkheid om een overnachting te boeken in het nabijgelegen  B&B de watertoren, info@watertorenlutten.nl of
0523 - 857219

De prijzen voor de camping  zijn  €12,50 per maaltijd voor volwassen, €6,25 voor de kinderen tot en met 12 jaar en een overnachting per persoon kost €7,50 per volwassene en voor kinderen tot en met 12 jaar €3,25. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Voor dagjesmensen is het ook mogelijk om mee te eten aan het warm en koud buffet of de BBQ, maar geef dit dan wel tijdig bij de organisatie aan.

Vanaf woensdag 26 augustus staat de camping tot onze beschikking, dus het dan al mogelijk om te komen en er een lekker lang weekend van te maken…

Aanmelding via de website van onze club. Of via g.mulder@online.nl of  evenementen@trabantclubnederland.nl  

Terug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Kampeerweekend
Dedemsvaart 2016Camping

Tip

Tip

Tip
Eten vrijdagavond

JaNee

Tip

Tip
Eten zaterdagavond

JaNee

Tip

Tip

Internationale Zomer Oldtimerbeurs autotron Rosmalen       Terug naar agenda


Plaats:          Rosmalen
Datum:         27 & 28 augustus 2016

Beschrijving:

Cabrio’s. Die zijn er zeker ook te vinden bij Autotron Rosmalen in het weekend van 27 en 28 augustus 2016. Dan vindt namelijk de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen. Op het buitenterrein en in de beurshal van Autotron Rosmalen kan het publiek zich vergapen aan de meest mooie en bijzondere uitvoeringen van auto's, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden.

De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. De Ford Taunus M Club presenteert zich met een aantal fraaie modellen uit de zestig en zeventiger jaren.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers is een bezoek aan één van de vele kramen welhaast een must. Tussen de vele onderdelen, die daar vaak voor een luttel bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres! Gewoon kijken en genieten van al het moois kan natuurlijk ook!

Meer informatie
De beurs is geopend op zaterdag 27 en zondag 28 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang.Terug naar agenda

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu