- Trabant Club Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Agenda

Wilt u uw evenement ook in onze kalender hebben, of samen met onze club iets organiseren?! Dan kunt u contact opnemen met Pieter Schuurman.

Juli 2017 <    Augustus 2017    > September 2017

TCN is een club evenement                  * is geen club evenement

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Route door Betuwe
Opheusden

20

21

22

23

24

25

TCN
Kampeerweekend
Dedemsvaart

26

TCN
Kampeerweekend
Dedemsvaart

27

TCN
Kampeerweekend
Dedemsvaart

28

29

30

31

Route door Betuwe

                 Terug naar agenda


Plaats:          Opheusden
Datum:        19 augustus 2017


Beschrijving:

Zin om op zaterdag 19 augustus deel te nemen aan een mooie toertocht? Oldtimer Comité Opheusden
heeft weer een mooie route door de Betuwe uitgestippeld. Alle merken en types zijn welkom en de organisatie nodigt ook bestuurders van oude motoren en legervoertuigen uit.

Kijk ook op onze facebook pagina
https://www.facebook.com/oldtimeropheusden voor foto’s van voorgaande jaren.
Terug naar agenda

 

TCN Kampeerweekend Dedemsvaart 2017

                 Terug naar agenda


Plaats:         Dedemsvaart
Datum:        25 - 26 - 27 augustus 2017


Beschrijving:

Zoals veel voorgaande jaren vindt ook dit jaar tijdens het laatste weekend van augustus (25, 26 en 27 augustus) het Trabant weekend op Camping de Woudbloem plaats, waar we de gehele camping voor ons zelf hebben. En dat voor de 15e keer! De camping is voorzien van nette toiletvoorzieningen en de kampeerplaatsen van stroom. We maken er net als vorige jaren weer een echte Trabantcamping van!

Het belooft weer een weekend te worden waar jong en oud zich goed kunnen vermaken. Op vrijdagavond  25 augustus rond 19.00  uur staat er weer het warm en koud buffet klaar en aansluitend worden de vuurkorven aangestoken om lekker warmpjes na te zitten.

De zaterdag  kan er op de camping gesleuteld worden. De kennis en kunde is aanwezig. En ‘s middags  kan jong en oud  zich vermaken  op de stormbaan  of met andere activiteiten.  Dagjesmensen zijn ook welkom, de koffie en thee staat klaar. Zaterdagavond is weer de traditionele BBQ en aansluitend  komen de plaatselijke DJ’s hun plaatjes draaien.  

Op de zondag hebben we rond het middaguur nog een gezamenlijke lunch die weer beschikbaar gesteld wordt door Snackpoint De Balk. Daarna is weer tijd om op te ruimen.

Voor de niet  kampeerders onder ons is er de mogelijkheid om een overnachting te boeken in het nabijgelegen  B&B de watertoren, info@watertorenlutten.nl of 0523-857219.

De prijzen voor de camping zijn €12,50 per maaltijd voor volwassenen, €6,25 voor de kinderen tot en met 12 jaar en een overnachting per persoon kost €7,50 per volwassene en voor kinderen tot en met 12 jaar €3,25. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Voor dagjes mensen is het ook mogelijk om mee te eten aan het warm en koud buffet of de BBQ (mits natuurlijk van te voren aangemeld). Vanaf woensdag 23 augustus staat de camping tot onze beschikking, dus dan is het al mogelijk om te komen om er een lang weekend van te maken, de kosten zijn dan in overleg met het camping team.

Aanmelding graag via de website, of g.mulder@online.nl
Terug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Kampeerweekend Dedemsvaart 2017Camping

Tip

Tip

Tip
Eten vrijdagavond

JaNee

Tip

Tip
Eten zaterdagavond

JaNee

Tip

Tip
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu