- Trabant Club Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Agenda

Wilt u uw evenement ook in onze kalender hebben, of samen met onze club iets organiseren?! Dan kunt u contact opnemen met Pieter Schuurman.

   februari 2017  <    Maart 2017    > april 2017

TCN is een club evenement                  * is geen club evenement

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

TCN
1e sleuteldag Heukelum

12

13

14

15

16

17

18

19

TCN
Toertocht voor bezitters van Mercedes-Benz én Trabant
Oost ontmoet West

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

TCN 1e sleuteldag Heukelum 2017

                 Terug naar agenda


Plaats:         Heukelum
Datum:        11 maart 2017


Beschrijving:
Op de sleuteldag kunt u aan uw eigen Trabant sleutelen onder de leiding van Wilfred Bos en Pieter Schuurman. Ook kunt u op deze dag allerlei onderdelen voor uw Trabant kopen.Wilfred Bos is het adres voor al uw Trabant onderdelen door middel van eigen import.

Adres:
Wilfred Bos
Molenstraat 4
4161 CJ Heukelum
Tel 06-54764434Terug naar agenda

 

TCN Toertocht voor bezitters van Mercedes-Benz én Trabant
Oost ontmoet West op de Veluwe

                 Terug naar agenda


Plaats:         Hoog Soeren
Datum:        19 maart 2017


Beschrijving:

Op zondag 19 maart 2017 vindt de door de Trabant Club Nederland en de Mercedes-Benz Club Nederland georganiseerde toer- en puzzeltocht over de Veluwe plaats. Beide clubs nodigen u hiervoor, als bezitter en bestuurder van een Mercdes-Benz of Trabant, van harte voor uit!

Ontvangst, start en lunch:

 • Bij deelname ontvangt u een speciaal rallybord van deze ‘ontmoeting’

 • Vanaf 9.30 uur staan de deuren van Charme Hotel Oranjeoord aan Hoog Soeren 134 ín Hoog Soeren voor u open. U wordt ontvangen met één kopje koffie of thee en een gebakje, aangeboden door de beide clubs. Overige drankjes zijn voor eigen rekening

 • Om 11.00 uur worden de motoren van alle bolides gestart en wordt begonnen aan het eerste deel van de toer- en puzzeltocht over de Veluwe

 • Er wordt alleen over verharde wegen gereden en de tocht is maximaal 70 kilometer lang

 • Het lunchbuffet staat voor klaar in Nunspeet, in de brasserie van de Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Deze bestaat uit koffie, thee of (karne)melk, een wit cadet met achterham, een bruin cadet met jong belegen kaas, een wit puntje met een kroket en mosterd, mosterdcrème-soep, een Griekse salade en handfruit. Voor kinderen is er een kleiner buffet met waterlimonade. De lunch van 15 euro voor volwassenen en 7,50 voor kinderen -tot en met 12 jaar- is voor eigen rekening

 • Deelname aan het buffet is geen verplichting, u kunt uw deelname aangeven via het aanmeldformulier. Bij binnenkomst in Hoog Soeren dient u het bedrag voor het lunchbuffet te voldoen.


Tocht, finish, prijsuitreiking en nazit

 • Na de dis start het tweede deel van de tocht. En u wordt uitgedaagd! Ken uw bolide én leer de omgeving kennen, het is tenslotte een toer- en puzzeltocht!

 • U rijdt over prachtige wegen en door fraaie dorpen om vervolgens weer te eindigen bij het Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren

 • Om 16.00 uur maken we bekend wie er met de prijzen vandoor gaan. De prijzen worden ter beschikking gesteld door onder andere de Mercedes-Benz Club Nederland en de Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

 • De drankjes zijn nu ook weer voor eigen rekening, maar het hotel biedt alle deelnemers er wel een klein hapje bij aan

 • Om 16.30 uur wordt de dag afgesloten.


Wilt u blijven eten bij Charme Hotel Oranjeoord? Het hotel biedt een (speciaal voor dit gezelschap) driegangendiner aan voor 29,50 euro. U dient zich hier wel voor in te schrijven via sales@oranjeoord.nl. En natuurlijk is een overnachting ook mogelijk, neem dan contact op met het hotel via 055-519 1227.

Meer informatie en aanmelden
Deelnemen aan deze bijzondere rit ‘socialisme versus kapitalisme’? Kennismaken met nog veel meer autoliefhebbers? Elkaar auto’s bekijken? Meldt u dan nu aan! In verband met de o.a. de catering kan dat tot uiterlijk tot 12 maart.

Vragen? Neem dan contact op met Arjan Eiland of Debby van Wijngaarden, trotse bezitters van twee Trabants én een Mercedes-Benz en al jaren lid van de Trabant Club Nederland. Zij zijn bereikbaar op 055 – 366 4006.


Terug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Toertocht voor bezitters van Mercedes-Benz én Trabant
Oost ontmoet West

Ja
Nee
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu