Mei 2018 - Trabant Club Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Agenda

Wilt u uw evenement ook in onze kalender hebben, of samen met onze club iets organiseren?! Dan kunt u contact opnemen met Pieter Schuurman.

April 2018 <    Mei 2018    > Juni 2018

TCN is een club evenement                  * is geen club evenement

Unieke culturele DDR-Leipzig-reis

                 Terug naar agenda


Plaats:         Leipzig
Datum:        1 - 5 mei 2018


Beschrijving:

Op initiatief van het DDR-Museum biedt Historizon een vijfdaagse reis naar Leipzig en omgeving aan, van 1 tot en met 5 mei 2018. Het thema is de DDR in al zijn verschillende facetten. DDR-ervaringsdeskundige Anja Fricke tekent voor inhoudelijke begeleiding. Op www.historizon.nl  vindt u onder ‘reizen’ alle informatie.
Lijkt het u wat om Oost-Duitsland en haar geschiedenis op locatie te ervaren, inclusief ontmoetingen met mensen die het allemaal zelf hebben meegemaakt?
Meldt u zich dan aan.Terug naar agenda

 

TCN Internationaal Trabant Treffen 2018

                 Terug naar agenda


Plaats:         Anklam (Oost Duitsland)
Datum:        9 - 13 mei 2018


Beschrijving:
Ga je mee? In mei is jaarlijks een groot Trabant treffen in de voormalig Oost Duitse stad Anklam. We willen dit evenement bezoeken met een delegatie Nederlandse Trabantjes. De bedoeling is dat we de tocht naar Anklam in twee dagen zullen doen. Vertrekken willen we daarom op dinsdag 8 mei. Op deze dag willen we 400 km afleggen, vanaf de Nederlandse grens.
Als opstapplaats hebben we gekozen voor de carpool plaats aan de A1 bij de Lutte, A1 afslag 34. De bedoeling is om hier om 9.00 uur ‘s morgens te vertrekken.
De tocht zal de eerste dag gaan naar Camping Dreenkrögen
(http://www.campingplatz-dreenkroegen.de/), waar we overnachten.
Op woensdag 9 mei zullen we de laatste 250 km afleggen naar Anklam naar het Trabant Treffen. Er is voor gekozen om ’s middags redelijk op tijd in Anklam te zijn, zodat we bij de opening van het evenement om 18.00 aanwezig kunnen zijn. Van woensdagmiddag tot en met zondagmorgen is er geen gezamenlijk programma, en is iedereen vrij rond te trekken door de omgeving of op het evenement te blijven. Zondag willen we weer op dezelfde wijze terugrijden en stoppen bij dezelfde camping waar we op de heenreis geweest zijn. Op maandag 14 mei weer zijn we dan weer in Nederland.
Wat de kosten betreft, deze worden voor de camping tijdens heen en terugreis hoofdelijk omgeslagen. Afhankelijk van het aantal personen zullen deze kosten ongeveer € 20,00 bedragen voor heen- en terugreis
Voor de kosten van het Trabant Treffen zelf, welke individueel te voldoen zijn aan de organisatie is onderstaand schema van toepassing:
Het is vanzelfsprekend dat auto’s technisch in orde zijn bij het verschijnen aan de rit. Wij zijn er ons natuurlijk wel van bewust dat het auto’s zijn waar nog wel eens een probleempje mee kan zijn onvoorzien. Daarom gaan er, afhankelijk van de grootte van de groep, één of twee Trabantjes mee op de autoambulance zodat als er problemen zijn we zelf de gelegenheid hebben de auto af te slepen en op een later moment te repareren. Zo wordt de groep niet onnodig opgehouden.
Voor degene die het Trabant Treffen in Anklam niet kennen, maar nieuwsgierig geworden zijn: op YouTube zijn veel filmpjes te vinden van het treffen. Hieronder plaatsen we ook het programma.Als je ontzettend veel zin hebt om mee te gaan stuur dan zo snel mogelijk een berichtje. Er is op het evenement plek voor ‘slechts’ 1000 auto’s, dus op tijd inschrijven is een must. En daarnaast is het ook fijn te weten hoeveel plekken we op de camping dienen te reserveren.
Meld je dus aan! En doe dit voor 31 maart.

Rob Mulder en Piet van GrinsvenTerug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Int. Treffen Anklam 2018
JaNee


Rock around the Jukebox Open-Air Market

                 Terug naar agenda


Plaats:         Rosmalen
Datum:        13 mei 2018

Omschrijving

Rock around the Jukebox Open - Air market is een groot eendaags 50s, 60s en 70s evenement dat je niet mag missen! Centraal staat het grote aantal jukeboxen. Daaromheen is werkelijk van alles uit die periode te zien maar vooral ook te koop bij meer dan 250 deelnemers. Dit jaar wordt de livemuziek verzorgd door 'Trash Hombres', 'Ducktail' afgewisseld door DJ 'Jukebox Charley'. Verder zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken om bekeken te worden.

Locatie: Autotron - Graafsebaan 133 - 5248 NL Rosmalen - Nederland
Entree € 12,50 p.p.  Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Terug naar agenda

 

TCN Kampeerweekend Geuldal 2018

                 Terug naar agenda


Plaats:         Meerssen
Datum:        19 - 21 mei 2018


Beschrijving:
Voor de 4e keer organiseren Henri, Wendy, Pieter en Wendy weer een Trabantweekend met Pinksteren op Camping 't Geuldal in Meerssen (van 18 tot en met 21 mei 2018).

Op vrijdag 18 mei vanaf 13:00 kunt u al op de camping terecht. U zorgt zelf voor uw eigen avondmaal. Op zaterdag 19 mei wordt het weekend om 19:00 uur officieel geopend met een koud en warm buffet. Op zondag 20 mei wordt er weer een leuke Trabantrit georganiseerd en 's avonds wordt de barbecue aangestoken. Maandag 21 mei is het tijd om weer op te ruimen en naar huis te gaan.

De kosten voor het kamperen, het buffet en de barbecue maken we zo snel mogelijk bekend.
Ook meer informatie over de Trabantrit volgt. Er zijn maar 16 campingplekken, dus meld u snel aan. Dat kan tot en met 10 mei via evenementen@trabantcubnederland.nl

Het adres van Camping 't Geuldal:
Gemeentebroek 13
6231 RV Meerssen

Met vriendelijke groet,
Wendy en Henri (06 11563048)
Wendy en Pieter (06 39791540)
Terug naar agenda

Graag wil ik me opgeven voor
TCN Kampeerweekend
Geuldal 2018

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu