Kampeerweekend Dedemsvaart

23, 24 en 25 augustus 2019

Zoals veel voorgaande jaren vindt ook dit jaar in het laatste weekend van augustus het Trabantweekend op Camping de Woudbloem plaats, waar we de gehele camping voor ons zelf hebben. En dat voor de 17e keer! De camping is voorzien van nette toiletvoorzieningen en de kampeerplaatsen van stroom. We maken er net als vorig jaar weer een echte Trabantcamping van. En liefhebbers met andere DDR-voertuigen zijn ook van harte welkom!

Het belooft weer een weekend te worden waar iedereen (jong en oud) zich kan vermaken, net als de voorgaande jaren. Op vrijdagavond 23 augustus rond 19.00 uur staat weer het warm en koud buffet klaar en aansluitend worden de vuurkorven aangestoken om nadien lekker na te zitten.

Sleutelen
Er kan zaterdag op de camping gesleuteld worden. Kennis en onderdelen zijn aanwezig. Jong en oud kan zich vermaken op de stormbaan of deelnemen aan tal van andere activiteiten. Lekker kletsen mag natuurlijk ook! Dagjesmensen en leden van andere clubs, die ook de liefde en passie delen voor de Oost-Duitse wagens, zijn van harte welkom. Potten verse koffie en thee staan de hele dag klaar.

Tourrit
In de middag kan er een tourrit van ongeveer 45 kilometer kunnen worden gereden, in de mooie omgeving van de camping. Iedereen mag meedoen, ook als je niet op de camping verblijft. Zaterdagavond is er weer de traditionele BBQ en daarna komt de plaatselijke DJ zijn plaatjes weer draaien, met de warmte van de vuurkorven en onder genot van een drankje.

Samen lunchen
Op de zondag hebben we rond het middaguur nog een gezamenlijke lunch. Daarna is weer tijd om op te ruimen. Voor de niet kampeerders onder ons is er de mogelijkheid om een overnachting te boeken in het nabijgelegen B&B de watertoren , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0523857219.

Kosten
De prijzen voor de camping zijn €12,50 per maaltijd voor volwassenen, €6,50 voor de kinderen tot en met 12 jaar. De overnachting per persoon kost €7,50 voor volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar €3,50. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Voor dagjesmensen is het ook mogelijk om mee te eten van het warm en koud buffet of de BBQ, als dat maar van te voren is opgegeven.

Vanaf woensdag 21 augustus staat de camping tot onze beschikking en dus dan is de mogelijkheid om te komen om er een lang weekend van te maken, prijs in overleg met het camping team.

Aanmelden kan via de mail tot en met 20 augustus via het aanmeldformulier

In deze mail graag het volgende vermelden:

  • aantal personen en aantal overnachtingen (bij kinderen leeftijd erbij zetten)
  • aantal personen dat deelneemt aan het warm en koud buffet op vrijdagavond
  • aantal personen dat deelneemt aan de barbecue op zaterdag avond
  • eventueel aantal honden

Gerrit Jan Mulder

 

Om de website zo goed mogelijk te laten functioneren plaatsen wij enkele cookies.
Ok